sykehusrom luftensesystem aura air

Aura Air

Ønsker din institusjon å teste ut en ny smart løsning for inneklima?

Aura Air er norsk forhandler av et system for innendørsmiljø som renser og desinfiserer luften samtidig som den overvåker luftkvaliteten i sanntid. Enheten desinfiserer virus, bakterier og allergener med svært godt resultat, og en app viser status og gir anbefalinger i sanntid. Den brukes blant annet i ambulanser og sykehus, og har også vist seg effektiv mot Covid-19 da den er klinisk testet med beskyttelse opptil 99,9%. Gjennom et samarbeid mellom Aura Air og Helseinnovasjonssenteret kan institusjoner i helse- og omsorgssektoren i Møre og Romsdal nå prøve ut løsningen gratis.

Aura Air er et alt-i-ett system for sanntids måling av innendørs og utendørs luftkvalitet gjennom en rekke smarte sensorer. Det er både et luftfiltrerings-, desinfeksjons- og overvåkingsprodukt som overvåker luften for å varsle avvik. Enheten har også røykvarsler og gir beskjed før det oppstår brann.

Mulighet for testperiode

Aura Air tilbyr nå interesserte institusjoner, bofelleskap, sykehjem og sykehus en gratis prøveperiode på dette systemet i samarbeid med Helseinnovasjonssenteret. Prøveperioden er 3 måneder. Systemet monteres og vedlikeholdes uten kostnad av installatør fra Aura Air i prøveperioden. Vi ønsker i samarbeid med Aura Air å kartlegge eventuell forbedring i luftkvalitet basert på målinger som hentes ut av leverandør.

Helseinnovasjonssenteret videreformidler mulighet for testing. Vi ønsker også å benytte anonymt spørreskjema for å hente inn erfaringer i etterkant.

Enheten: Enheten kan rense luft i rom opptil 55m2, og kan parallell-kobles og brukes til større rom og områder. Den krever bare standard strømuttak og kan monteres på tak eller vegg, for eksempel nær pasienter eller i besøksområder. Enheten forstyrrer ikke annet ventilasjonsanlegg.

App: Enheten på vegg eller tak kobles til Wi-Fi og ved bruk av smartteknologi kan luftkvaliteten avleses direkte. En app lastes ned hvor man får personlige anbefalinger, sanntidsdata (sanntids innendørs og utendørs luftkvalitetsovervåking) og full kontroll over innendørs luftkvalitet.

Systemet er testet i ulike miljø med svært gode resultat. Aura Air viser til at enheten er opptil 99,9% effektiv mot virus, bakterier og allergener, inkludert koronavirus.

Aura Air kontaktes direkte ved interesse eller spørsmål om hvordan dette fungerer. 

Les mer på Aura Air sin nettside auraair.no hvor du kan finne mer informasjon og dokumentasjon. Ved interesse kontakt Truls Tornes: +47 48897018 /truls@auraair.no

0